Spillselskaper i Norge med bonuskode

Vi nordmenn har med årene blitt et meget bortskjemt folkeslag. Det er ikke bare på grunn av den gode velferden vi opplever her til lands. Men mye kan også skyldes på de herlige tilbudene vi får i mange markeder. Spillselskaper i Norge er et av markedene som tilbyr helt enestående innskuddsbonus tilbud til oss nordmenn. År etter år blir selskapene fler og fler, og bonusene bare enda galere. Med ett virker nasjonalsangen vår virkelig å stemme. Ja vi elsker bonuser, for vi nordmenn vil gjerne være litt bortskjemte og få gratis ting servert på døra. Da er det jo herlig at både Coolbet og 10Bet kjemper om norske kunder med det som kanskje er de aller beste bonusene i markedet for øyeblikket.
Les mer om bonusen på Coolbet

Spillselskaper i Norge med bonuskode

Ypperlige spillselskaper i Norge

Siden Coolbet og 10Bet er relativt nye i markedet, må disse selskapene naturligvis kjempe litt ekstra hardt for å overbevise nordmenn om å velge akkurat de. Dette oppnås gjennom herlige bonuser, trekkplasteret som virker på de aller fleste nordmenn. Coolbet tilbyr i dag en innskuddsbonus på 100 % opp til spinnville 2000 kr. Alt du trenger å gjøre er å åpne en konto, registrere deg og gjøre et innskudd med bonuskoden 2000ODDS. Denne bonusen er designet for å tiltrekke seg nordmenn, slik at ingen andre folkeslag får en lignende bonus. Det er bare å slenge seg over denne bonusen før Coolbet skjønner hvilken feil de har gjort.

Få en saftig bonus

En annen bonus en bør slenge seg over er 10Bet sin splitter nye innskuddsbonus. Denne lyder på 100 % opp til hele 1500 kr. Her trenger du kun å åpne en konto, registrere deg og gjøre et innskudd med koden 1500KR, og vips så er bonusen din. Med potensielt 3500 kr kombinert hos disse selskapene er det nok av gratis penger ute og flyr hos nye selskaper i bransjen. Her er det bare å spenne seg fast og være klar for tilbudene som kommer på rekke og rad. For nå derimot er Coolbet og 10Bet to ypperlige alternativer for oss nordmenn, og disse bonusene er bonuser vi simpelthen ikke kan la gå.
Les mer om bonusen på Coolbet