Spill på odds med Coolbet bonuskode 2019

Coolbet er akkurat like kule som de høres ut som. Dette noe nyere spilleselskapet kjemper hardt for å tilegne seg nye spillere, og her er det mange initiativ som står på agendaen. Kanskje aller klarest er deres innsats hva gjelder design og organisering av nettsiden. Det er tross alt veldig viktig for å bli regnet som kul.

Allikevel er det nok enda flere som blir tiltrukket av deres oddsbonuser. Disse 2 oddsbonuser kommer med Coolbet bonuskode 2019, og de kan virkelig være gode nyheter for deg. Dersom du liker å spille for andres penger, så er det bare å sette i gang med å spisse ørene med engang.

Spill på odds på Coolbet

Spill på odds med Coolbet bonuskode 2019

Opptil 2000 kr med Coolbet bonuskode 2019

Den første oddsbonusen hos Coolbet er en såkalt standard oddsbonus. Dette er en oddsbonus nesten utelukkende alle casinoer i dag tilbyr. Hos Coolbet får du ved registrering muligheten til å taste inn bonuskoden 2000ODDS. Denne bonuskoden vil da gi deg tilgang på 100% i bonus opptil 2000 kr. Det er meget bra tilbud sett i sammenligning med standarden i bransjen. Dessuten gir dette deg nok av midler å rutte med til virkelig å vinne de store summene over tid. Du går med andre ord ikke tom med det første her. Allikevel er det en betydelig investering dersom du skal ta ut hele potensialet i bonusen.

Gjør et innskudd på 100kr – Motta 500kr å spille for

For de som ikke har 2000 kr, eller kanskje heller ønsker å satse litt mindre, er det mulig å velge en noe mer moderat bonus. Denne bonusen registrerer du ved å taste inn koden 500TIPS. Her får du faktisk hele 500 kr å spille for så sant du setter inn en sum på 100 kr. Denne bonusen er helt unik, fordi du ikke kan sette inn andre summer. Uten den forrige bonusen kunne denne kanskje føles som en begrenset bonus, men med bonusen på 100% opptil 2000 kr blir den ene og alene en god kompanjong. Om lommeboka kanskje ikke er så tykk, så er det deilig å kunne spille for såpass mye penger kun med en hundrelapp for hånden på en av Norges beste bettingsider.
Til Coolbet