Redbet velkomsttilbud på Sport 2019

Tipping på sport har vært stort i Norge i årrekker. Allikevel kan nok få argumentere mot at det økte enda mer etter inntoget av spilleselskap på nett. Der en før i tiden måtte ned på den nærmeste kiosken for å levere tippekupongen, så kan en i dag nemlig levere denne i løpet av sekunder hos et online spilleselskap.

Dessuten er det mye mer fristende å spille hos de nettbaserte bookmakerne. Det er fordi de ofte byr på bonuser som er helt spinnville. En av de aktørene som gang på gang byr på slike bonuser er Redbet. I 2019 er de fortsatt på banen med Redbet velkomsttilbud som det lukter svidd av. Spill på odds på Redbet

Redbet velkomsttilbud på Sport 2019

Redbet velkomsttilbud med freebets verdt 1000 kr

I stedet for en standard innskuddsbonus, så byr Redbet i dag på en litt uordinær bonus. Denne inneholder det som kalles freebets. Ved første spill, dersom du spiller på en odds over 1.80, så kan du få igjen 25% av din innsats opp til 500 kr dersom du skulle tape. Videre, spiller du for 1000 kr på sport, så kan du få 250 kr i freebet. Sist men ikke minst, så kan du få det samme freebet en gang til.

Med andre gir Redbet oddsbonus deg altså muligheten til å få igjen totalt 1000 kr med sine freebet. Det er jo tross alt sånn, uansett hvor god en er på tipping, at en taper et spill innimellom. Dette kan fort svi ganske så godt, men med freebets får du tross alt store summer tilbake. Da trenger du ikke bekymre deg like mye.

Spill med litt mer risiko

Siden du ikke står i fare for å tape like så mye som vanlig ved faktiske tap, så kan du her ta noe mer risiko. Det betyr ikke at du bør gå helt bananas, men der du kanskje tidligere satte spill til 2.00 i odds, så kan du kanskje prøve deg på 2.50 her.

Dette gir deg fleksibiliteten til å tørre litt mer i starten, noe som er viktig for selvtilliten. Før du vet ordet av det vinner du hele tiden, og da kan du takke bonusen fra Redbet for dette.
Til Redbet