Redbet oddsbonus til norske spillere 2019

Redbet er blant spilleselskapene som er noe nyere, og de fortsetter å jobbe på spreng for å kjempe seg inn i våre hjerter. Vi nordmenn er veldig lojale, og vi kan være tøffe å svinge over den andre veien. Det er her Redbet har jobbet kjempehardt for å finne veien til våre hjerter. De har forstått at vi verdsetter gode spill, gratis penger og ikke minst bærekraftig praksis. De bonusene som bare teller hundrevis av kroner i en engangssum som kan plasseres på middelmådige spill er ikke lenger gunstige nok for oss. Her kan du lese mer om Redbet oddsbonus.

Redbet oddsbonus til norske spillere 2019

Redbet oddsbonus

Derfor har Redbet jobbet seg frem til å finne oddsbonuser som er unike for de norske spillerne i 2019. Deres nye oddsbonus setter scenen for et virkelig sportseventyr med 3 freebets til en verdi av totalt 1000 kr. Og det er uten at du trenger å følge spesielle regler for antall kroner i innskudd og lignende.

3 freebets venter på deg

Et freebet, eller gratis og risikofritt spill, handler rett og slett om at du kan sette en spesifikk sum på et spill uten noen form for risiko. Her klinker Redbet til og gir deg 3 av disse. Registrerer du deg hos Redbet i dag, og taster inn koden redbetWelcome, så har du påbegynt prosessen som går over 3 steg. I det første steget kan du satse opp til 500 kr på et spill med minimumsodds 1.80, og uansett vinst eller tap, så får du 25% av innsatsen som et freebet.

Videre skal du bare spille for over 1000 kr i sportsbooken, så får du 250 kr i freebet. En tredje og siste gang kan du gjøre dette. Altså satse 1000 kr til totalt i sportsbooken (2000 kr siden registrering), og dermed motta ett siste spill på 250 kr.

Verdt å prøve på Redbet

Det er med andre ord mer enn nok å ta av hos Redbet. Med sin unike bonus skal en ikke se bort i fra at de får inn mange norske spillere i 2019. Deres bonus er av høy kvalitet. Ikke minst bærekraft i den forstand at den varer lenge. Velg Redbet for deres spill og kvalitet i 2019.
Til Redbet