Hvem vinner Premier League 20/21?

Nu starter Premier League 20/21 og nå spør alle hvem som vinner Premier League? Vi går gjennom Premier League topp 3 og gir deg de beste vinnende oddsene. Vil det være Liverpool eller Man City som tar pokalen med seg, eller kan Chelsea satse i toppkampen?

Premier League-vinner 20/21

Men først ser vi på de beste vinnende oddsen i Premier League. Her er de beste oddsene fra de norske bookmakere:

Man City beste odds1,83 på Unibet
Liverpool beste odds 3,25 på Bet365
Chelsea beste odds 12.00 på Unibet
Man Utd beste odds 17.00 på Bet365
Arsenal beste odds 41,00 på Unibet
Tottenham beste odds 51,00 på Bet365

Hvem vinner Premier League 2020/2021

Så hvem vinner Premier League denne sesongen? Kan Liverpool gjenta bragden og vinne igjen. Man City er sulten etter hevn og investerer tungt.

Imidlertid har Liverpool ikke vært så aktiv i overføringsmarkedet ennå, men stoler på eksisterende tropper. Bare venstrebacken Tsimikas er lagt til vinnertroppen. Men det er mange gode spillere i troppen, og de vil definitivt bli inkludert i tittelkampen. Når du har gått over terskelen for å vinne, kan Klopp anspore mennene sine til å feire en ny triumf? Oddsen på 3,25 er fristende.

Man City har den dyreste og største troppen i ligaen, og på papiret burde de vinne hvert år hvis du ser på ressursene. De satser også på å utvide troppen, og allerede nå er den klar med Nathan Ake og Ferran Torres til den allerede stabile troppen. Det ryktes også at de skal avslutte med Koulibaly fra Napoli.

Chelsea er de lagene som har vært mest aktive på overgangsscenen, og den ene store spilleren etter den andre slutter seg til Frank Lampards bygning. Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Zieych, Malang Sarr og sist verdensmester Thiago Silva fra PSG. Nå er det viktig å få alle sammen til å spille sammen, og det kan ta litt tid. Vi tror derfor at Chelsea vil utfordre, men bare til neste sesong.

Andre lag som kan utfordre er Arsenal, Man Utd og Tottenham. Leicester og Wolverhampton er også på topp, men klarer ikke å vinne PL. Her ser du spillplanen for PL-sesongen 2020/2021