Folkeautomaten – Hele Norges favoritt

2018 har så vidt startet, men mange har nok fått smaken av at dette virkelig er året det skal skje. Spilling på nett har aldri vært mer populært enn det er for øyeblikket, og selskap etter selskap etablerer seg med gode tilbud til norske kunder. Folkeautomaten er i motsetning til disse nykommerne et av de selskapene som har holdt seg i markedet stabilt. Selv om selskapet kun ble stiftet for 5 år siden, så har det virkelig bygd seg inn i folkesjela. Spillselskapet står virkelig i stil med sitt navn, og i dag er selskapet en av nordmenns absolutt største favoritter.

Dette bunner selvfølgelig ikke bare i navnet, men den totale atmosfæren. Her får en den beste servicen, de beste spillene og viktigst av alt, de beste bonusene. Det å spille hos spillselskapet er rett og slett en glede, og det er ikke rart nordmenn flokker til denne giganten.
Til Folkeautomaten her

Folkeautomaten - Hele Norges favoritt

Folkeautomaten – Hele Norges favoritt

Ethvert spilleselskap har bonuser, og dette er noe Folkeautomaten ikke prøver å fremstå alene om. I stedet er de åpne og forklarer spillerne akkurat hva bonusene handler om. For eksempel tilbyr spillselskapet i dag gratis spinn som faktisk er helt gratis. Mange spilleselskap lokker med gratis spinn, men de krever ofte store innskudd. Andre lokker med gratis spinn som kommer rett etter registrering, og helt uten innskudd. Disse er derimot sperret med ekstreme omsetningskrav ingen kan oppnå i sin villeste fantasi.

Gratis spinn

Hos Folkeautomaten er derimot gratis spinn helt gratis og uten de sleipe kravene med liten skrift. Dersom du registrerer deg hos Folkeautomaten venter nemlig 20 gratis spinn som er helt uten omsetningskrav. Med andre ord kan du gå ut av spillselskapet sine nettsider med flere hundretusen i gevinst uten å satse en eneste krone. Det er nok dette som gjør at nordmenn flokker til dette selskapet.

Folkeautomaten bonus

Som om ikke dette var nok, så får du en massiv bonus på utrolige 500 % opp til 100 kr hos Folkeautomaten. Denne bonusen er helt ypperlig for de med tynn lommebok eller liten vilje til å satse stort. Med 600 gratis kroner å spille for, så er det store muligheter for å vinne ekstreme summer. Det bør også nevnes at spillselskapet har et veldig godt utvalg av både spilleautomater og andre spill, slik at det ikke bør være noe problem å bruke sine bonuser. Møt 2018 med flotte bonuser og store muligheter for gevinst hos Folkeautomaten.
Til Folkeautomaten her