Coolbet oddsbonus og bonuskode 2018

Det finnes mange freshe og ganske spennende betting selskaper på markedet nå om dagen. En av de nyere betting selskapene på markedet er Coolbet som ble grunnlagt i 2016 og vant startup of the year i det påfølgende året. Det mest overraskende fra Coolbet er at de selv tar ansvar for sine odds i stedet for å kjøpe fra andre aktører. Noe som er ganske vanlig for andre betting selskaper nå om dagen. Noe som vil være positivt for deg som kunde hos Coolbet, for dette betyr at de kan tilby bedre odds enn konkurrentene sine.
Les mer om bonuskode 2018 på Coolbet

Coolbet oddsbonus og bonuskode 2018

Bonuskode 2018 – doble ditt første innskudd

Du kan enkelt opprette en ny bruker på hjemmesiden til Coolbet, hvor du ikke vil møte på komplikasjoner. Når du har opprettet en ny bruker så vil du få to alternativer for oddsbonus. Det første alternativet dobler ditt innskudd opptil 2000 kr, her bruker du bonuskoden: 2000ODDS. Det andre alternativet er gratisspill resten av året. Hvem vil vel ikke ha det? Du gjør enkelt et innskudd i dag også får du et gratisspill hver uke fra og med i dag. Sett inn 500 kr eller 1000 kr med bonuskodene 5FREEBET eller 10FREEBET også får du 50 kr gratisspill eller 100 kr gratisspill å spille for på oddsen du vil sette pengene dine på.

Kvalitet over kvantitet

Utvalget og bredden på spillene er litt begrenset. Coolbet har valgt å fokusere på kvalitet istedenfor kvantitet her. Men dette kompenseres med den høye oddsen som settes for hvert enkelt spill. Hos Coolbet kan du få gode bonustilbud, en unik opplevelse og det finnes flere forskjellige betalingsalternativer som du kan gjøre et innskudd med bonuskode 2018. Coolbet tilbyr en hel del kampanjer på odds som du kan dra nytte av. Enten om du er ny bruker eller eksisterende bruker hos Coolbet. Det lønner seg å ta i bruk kampanjene og oddsbonusene du blir tilbudt av Coolbet. Ettersom du vil bli belønnet med en større gevinst enn ved bare et enkelt innskudd.

Coolbet snowball

Den mest spennende kampanjen som Coolbet kan tilby heter Coolbet snowball. Den går ut på at du legger pengene på et spill på en minimums odds på to ganger pengene, ved starten av uka (mandag). Og dette kan du gjøre så lenge spillet sitter for hver dag. Altså du kan sette to ganger pengene igjen på tirsdag også onsdag, helt frem til søndagen. Hvis man klarer seg frem til søndag, så vil det vente deg en belønning i form av en bonus.
Til Coolbet