Coolbet oddsbonus med bonuskode

Coolbet oddsbonus tilbyr mange bonuser. Som registrert spiller vil du få bonuskoder fra casinoet, og disse kan gi deg for eksempel gratisspill på ulike idretter. Blant tilbudene du kan få er gratis livespill på europeisk fotball, risikofritt livespill på ishockey og ukentlige gratisspill.

Få oddsbonusen på Coolbet

Coolbet oddsbonus med bonuskode

Velkomstbonus til oddsspillere

Coolbet har selvsagt også velkomstbonuser til spillerne sine. Som oddsspiller kan du velge mellom to ulike velkomsttilbud. Enten kan du sette inn 100 kroner og få 500 kroner i bonus, eller du kan få 100% bonus inntil 2 000 kroner. For å aktivere disse tilbudene, trenger du bonuskodene som er oppgitt på hjemmesiden til Coolbet. Vil du sette inn 100 kroner og få 500 kroner i bonus, oppgir du koden 500TIPS. Dersom du heller vil sette inn et annet beløp, og ønsker 100% bonus inntil 2 000 kroner, oppgir du bonuskoden 2000ODDS.

For de som kun satser på mobilodds, anbefaler vi Mobilbonus.nu

Bonusvilkår hos Coolbet oddsbonus

Du kan bare velge én av de to velkomstbonusene, og de gjelder bare for nye spillere. Minste innskudd er 100 kroner. Oddsbonusen 2000ODDS har et omsetningskrav på 6 ganger, med minimum 1.50 i odds. Du trenger ikke å omsette selve innskuddet ditt. Omsetningskravet for oddsbonusen 500TIPS er 10 ganger, med en odds på 1.50 eller mer. Heller ikke her må du omsette selve innskuddet, bare bonusbeløpet. Du kan ikke ta imot nye oddsbonuser så lenge du har en aktiv bonus.

Spillutvalg hos Coolbet

Hos Coolbet finner du odds på alle idretter du kan ønske deg. Nettsiden ble til og med kåret til årets bookmaker 2019 av GA, så dette er en skikkelig bra oddsside. Siden er oversiktlig, og du kan satse på norsk og europeisk fotball, ishockey, vintersport, håndball, og en lang rekke andre idretter. Odds på e-sport, poker og politikk tilbys også, dersom det skulle interessere deg – og du kan satse penger på underholdning, for eksempel ulike TV-program og kåringer. Hvilke odds og kamper som er tilgjengelig avhenger selvsagt av årstid, men du finner alltid hundrevis av odds. Livebet er selvsagt også en del av spilltilbudet, så du trenger ikke stresse for å satse penger før en kamp starter. Du kan dessuten se innkommende spill, og kanskje bli inspirert av hva andre spillere satser penger på.
Til Coolbet