Coolbet oddsbonus med bonuskode 2020

På Coolbet kan du som ny spiller velge mellom to ulike oddsbonuser. Den ene gir deg 100% inntil 2000 kroner, med bonuskoden 2000ODDS. Det andre bonusalternativet lar deg sette inn 100 kroner, for så å få 500 kroner å spille på oddsen for. Her er bonuskoden 500TIPS. For å få en av disse bonusene må du registrere konto, gjøre et innskudd og så hente bonusen du ønsker med bonuskode 2020.

Få oddsbonus på Coolbet

Coolbet oddsbonus med bonuskode 2020

Bonusregler for Coolbet bonuskode 2020

Begge bonusene krever et minsteinnskudd på 100 kroner for å kunne hentes ut. Coolbet bonusen med bonuskode 2000ODDS må du omsette seks ganger med odds på minst 1.50. Selve innskuddet er det ikke omsetningskrav på. Den andre bonusen (500TIPS) må omsettes ti ganger med odds på minst 1.50. Her gjelder det heller ingen omsetningskrav på innskuddet. Du kan benytte benytte bonusen din i Coolbets «Build your bet» produkt, men teller ikke mot omsetning av sportsbonus.

Det er tillatt med systemspill, kombinasjoner og singler, liveodds inkludert. Singelspill med lavere odds enn 1.50 telles ikke som del av omsetningskravet, men kombinasjoner/system hvor enkeltspill har lavere odds enn 1.50, telles mot omsetningskrav såfremt totalodds er minst 1.50. Bonus må brukes og omsettes i henhold til reglene innen 30 dager. Det er kun norske spillere som kan benytte av denne bonusen for 2020. Husk også at det kun er mulig å ha én aktiv oddsbonus om gangen.

Testvinneren Coolbet

For øvrig gjelder vanlige regler og vilkår som du kan lese om på Coolbets nettsted. Coolbet er en av de aller beste tilbyderne av oddsspill, noe de har fått god anerkjennelse for. I 2018 ble de kåret til årets bookmaker av magasinet TIPS, som foretok en omfattende undersøkelse av ulike bookmakere. Her ble det lagt vekt på faktorer som brukervennlighet, support, spillutvalg og løsninger for uttak og innskudd.

I 2019 ble Coolbet dessuten kåret til årets bookmaker på mobil, hvilket betyr at det er lekende lett å benytte seg av deres tjenester fra mobil. Å legge inn innsatser fra mobil er enklere enn noen gang, og det samme gjelder live betting. Bli med i dag og skaff deg en av de to bonusene.
Til Coolbet