Coolbet innskuddsbonus og bonuskode 2017

Er du kul nok til å vinne store gevinster på nett? Da er Coolbet spilleselskapet for deg og dine kule venner. Det er noe eget ved å ha det imaget Coolbet har i dag. Det gir liksom oss spillere en ekstra atmosfære ved det hele, og vi identifiserer oss raskt med spilleselskaper som Coolbet. Kulere enn Coolbet blir det faktisk ikke dersom vi ser på deres bonuser. I et veldig kompetitivt marked, overrasker Coolbet nærmest ukentlig med heftige bonuser for nye og gamle spillere. Det er for å gjøre deg som kunde fornøyd, og bonusene gir deg sjansen til å vinne de virkelig store pengene. Coolbet leker ikke med bonuser, og deres tilbud er ikke rakettforskning akkurat. I stedet er det rett og slett et av de beste tilbudene du kan finne i markedet i dag.
Les mere på Coolbet

Coolbet bonuskode

Bonuskode 2000ODDS

Registrerer du deg i dag kvalifiserer du deg for en fantastisk bonus. Mange av konkurrentene til Coolbet har naturligvis velkomstbonuser også, men her er det viktig å skjønne hvem som har den kuleste bonusen i markedet. Innskuddsbonus til Coolbet er på intet mindre enn 100% opp til 2000 kr. Det er en herlig bonus med et minimumsinnskudd på 100 kr, slik at du kan tilpasse innskuddet etter din egen lommebok og spillestil.

Det er ikke ofte bonusene tilpasser seg spillerne så bra, men så er jo også Coolbet i en helt annen klasse. Alt du trenger å gjøre for å motta bonusen er å registrere deg, gjøre et innskudd og bruke bonuskoden 2000ODDS. Pengene kan brukes helt fritt på dine utvalgte objekter i Coolbet sin sports book. Her er det mange kule spill å bryne seg på og et stort utvalg å boltre seg i. Hva er vel da bedre enn å ha tilgjengelig 2000 kr i bonus som lar deg prøve ut en del spill før du kommer i godsonen? Det skal litt til å bygge seg opp et rykte slik Coolbet har gjort, og mye er nok grunnet de heftige bonusene Coolbet kontinuerlig pøser ut til sine trofaste kunder. Coolbet er rett og slett noe for alle og enhver.
Til Coolbet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *